Skoopjes | Over ons | Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wij willen mensen binnen een organisatie in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. We doen dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van de organisatie. Dan voelen mensen zich er prettig en zijn ze tot meer in staat.

Wat wij doen

SKO bestaat uit een groep van zes divisies. Samen realiseren zij gezonde, duurzame en doordachte werkomgevingen. De divisies adviseren, leveren en onderhouden onder andere kantoorinrichtingen, (thuis)werkplekken, IT omgevingen en presentatieoplossingen. Daarnaast is SKO online actief met haar 24/7 bereikbare E-commerce platform SKO-online.nl.

Duurzaam ondernemen

People, planet en profit
Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons de balans vinden tussen peopleplanet en profit. Algemene maatschappelijke vraagstukken zoals klimaatverandering, energieschaarste, armoede en gezondheid, maakt het dat wij ons als klein onderdeel van het hele systeem daar wel degelijk zijn verantwoordelijkheid in neemt. Dit uiten we door, naast goed te kijken naar ons eigen handelen en huishouding, veel waarde te hechten aan een integere en eerlijke manier van zaken doen.

Onze missie

Onze medewerkers  verbinden visie en creativiteit met techniek en hoogwaardige kwaliteit. Werkomgevingen zijn bij ons in goede handen. Klein en groot zijn bij ons even belangrijk. Ergonomie en beleving staan bij ons hoog in het vaandel, wie plezierig werkt, werkt productiever.

Heb je vragen over de mogelijkheden op het gebied van kantoor- & projectinrichting? Neem contact met ons op!